Soon online! Youtube kanaal

Soon online! Youtube kanaal

Youtube video’s soon online

Daar zit ik dan, voor de camera in plaats van erachter! Vanaf (hopelijk) dit weekend komen de eerste drie video’s online en aan de rest word heel erg hard gewerkt.

Ik heb aan jullie gevraagd wat jullie graag zouden terug zien op video. Dit kan van alles zijn van Tutorials, inspiratie, shop-vlogs en unboxings tot reviews en meer! De lijst is inmiddels zolang dat ik voorlopig zoet ben met video’s opnemen, maar…. mochten jullie nog leuke idee├źn hebben dan ben ik altijd in voor een aanvulling van de lijst. Hieronder kun je in de reacties jou idee plaatsen en wie weet is het een idee wat nog niet op de lijst staat om te gaan filmen en bloggen.

Willen jullie mijn Youtube-kanaal alvast volgen? dat kan klik dan >>hier<<

Fijn weekend allemaal!