Solis twinning

Een Solis, voor dames maarliefst! dat was het eerste wat ik dacht toen de oproep eindelijk voorbij kwam, het was mij op het lijf geschreven. Patronen die tot mijn natuurlijk taille lopen en daarna wijd uit verbloemd mijn eigenlijk nog wat te dikke bips en heupen πŸ™‚ . Ik ben 40 kilo afgevallen en ik blijf toch wat onzekerheden hebben m.b.t. mijn lichaam, daar kom ik gewoon eerlijk voor uit. Maar tijdens de test heb ik zoveel lichamen gezien, wat vollere, magere, alles er tussenin, grote borsten, hele kleine borsten en stuk voor stuk vond ik ze allemaal prachtig! Dat zegt eigenlijk maar weer dat we tevreden moeten zijn met ons lijf, lief moeten zijn en goed moeten verzorgen. Ook jij mag er zijn!

De versie die ik maakte was een maat 36, Met een borstaanpassing naar maat 38 (staat echt goed beschreven in het patroon!) en de taille maat 40.

Ik gebruikte een kruislingse bh, mijn borsten zijn echt veel te zwaar om zonder bh (of strapless) er leuk uit te zien , dus dan maar zo! het stoort me niet πŸ™‚

Nu spam ik even wat foto’s met daarna nog wat info over het patroon (mocht je die willen kopen)

Het patroon gaat van maat 34-54 en kun je >>hier<< kopen op de site van sofilantjes!

Het is vandaag nog in de sale !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *