Linkparty #7 Fibre Mood Violet

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Mijn violet!

Ik naai niet vaak creaties voor mezelf, blijf dat toch lastig vinden dat je maat vaak niet overeenkomt met 1 bepaalde maat uit de tabel en je dan weer 100 aanpassingen en modellen kan maken voor iets eindelijk naar je zin zit.

Maar… Ik had een gelukstreffer! de violet zat eigenlijk in 1x gegoten! omdat ik weet dat ik best een dikke heup/bil partij heb had ik er voor mijn eigen gemoedsrust op de heupen aan beide panden 2,5 cm uitgetekend en dit was inderdaad een goede zet 🙂 hij zit als gegoten!

 

Wil je nog meer creaties zien? kijk dan op www.fibremood.com ! en doe mee aan de linkpary!

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *